Eigen recepten, zaakvoerders nog mee achter de kookpotten

Vadebo ManagementVadebo nv ontwikkelde zich de afgelopen 25 jaar tot een betrouwbare leverancier van versneden vers vlees, vleesbereidingen en bereide maaltijden. Als groothandel specialiseren wij ons in grotere volumes.

Vadebo werd in 1977 in Leopoldsburg opgericht door Frans Bierten. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich uitsluitend op het versnijden van vlees voor charcuteriebedrijven. In 1980 verhuisde Vadebo naar Herentals waar dankzij de nodige investeringen in koelinstallaties ook diepvriesvlees aan het gamma werd toegevoegd. Al snel breidden de mogelijkheden uit zodat ook kant-en-klare vleesbereidingen werden aangeboden. In 1997 zette Vadebo een volgende grote stap met het aanbieden van bereide gerechten.

Vadebo vandaag

Ondanks de sterke groei blijft Vadebo een familiebedrijf met een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Stichter Frans Bierten werkt nog steeds de recepten uit en is dagelijks actief op het bedrijf. Dochter Inez nam inmiddels de dagelijkse leiding over. Op drukke momenten aarzelt zij niet om in de grootkeuken bij te springen achter de kookpotten. Met een dertigtal gemotiveerde medewerkers en een breed gamma aan kwaliteitsproducten behoort Vadebo tot één van de toonaangevende bedrijven in de voedingsector.

Hygiëne

Vadebo voldoet aan de strenge HACCP-normen en bezit alle vereiste erkenningen, opgelegd door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen.